Najnovšie recenzie zo sekcie Špeciálne dojčenské mlieka
- Nic
Pouzivam to pre dieta
Som spokojný
S mliečkom sme spokojný naozaj nám to pomohlo rozbehnuť trávenie, problémy s upchatím sú preč.
- výborná cena
- kvalita výrobku
Vypredaj tovaru v kamenných obchodoch či lekárňach,výhodnejšia cena oproti cene v lekarňach a kamenných obchodoch.
- kvalita
- žiadne
odporúčam
ok
- Dobrá cena
Som spokojná z cenou
- Je hutnejšie, malý mi tak negrcká a koliky poľavili
- žiadne
Vybrala som si ho kvôli pretrvávajúcim kolikám syna.
- je to jedine mliecko na alergiu u deti na bielkovinu kravskeho mlieka a ozaj malinkej pomohol
- nic
splnil ucel
- Nahrada miesto ar mlieka,do allergy care mlieka
Odporucam
- Vyriesilo nase problemy po osmich mesiacoch
Malinka ma reflux od narodenia pila mliecko ar robilo jej dobre ale niekedy mala zapchu a niekedy hnacku a zacala,odmietat papat vsetko az pokial nam zistili alergiu na bielkovinu kravskeho mlieka zacala,pit oto mliecko a vsstko sa,upravilo a,sme konecne spokojni
BEBA HA 1 6 x 800 g
Pridané: 23. februára 2016
(naposledy upravené 23. februára 2016)
Zakúpený v VITALMIX.sk
- Vyhovuje nam a mala si na nu bez problemov zvykla.
Odporúčam
- Ok
Ok
Nutriton ProExpert 135 g
Pridané: 27. decembra 2015
(naposledy upravené 27. decembra 2015)
Zakúpený v MALL.SK
- Kvalitny produkt,odporucam pri castom grckani babatka
Velmi spokojna s cenou produktu,v lekarniach je pomaly o 4 eura drahsi
- Bruško bábätka ozaj nebýva nafúknuté, efekt spĺňa. Cena oproti iným mliekam proti nafukovaniu je skvelá.
- Je dosť husté, na cumeľ veľkosti č. 2 je príliš husté na cumeľ veľkosti 3. je pre 3,5 mes. bábatko príliš rýchly tok. Vyriešili sme to tým, že sme dali na 150 ml nie 5, ale 4,5 odmeriek UM. Dosť hrudkovitie, treba poriadne triasť, dosť dlhú dobu. Prišli sme na to, že najlepšie sa premieša v studenej vode, vtedy sa nerobia hrudky a dolievame teplú vodu.
Odporúčam hlavne kvôli tomu, že spĺňa to, na čo je určené a kvôli cene. Každý si však musí nájsť spôsob na to ako mlieko pripraviť, odporúčala som svoj spôsob prípravy, ktorý myslím bude väčšine vyhovovať.
- Lacnejšie ako v lekárni
Na balení 6x800g. som ušetril cca 36€
- cena za velke balenie
- nechutilo.. a neprospievalo. maly ho nechcel pit.
nechutilo.. a neprospievalo. maly ho nechcel pit. cize aj napriek vyhodnej cene za velke balenie sme s tymto mliekom bohuzial neuspeli.
Nutrilon 3 HA 800 g
Pridané: 22. novembra 2015
(naposledy upravené 22. novembra 2015)
Zakúpený v Pilulka24.sk
- Rychle dodanie , to je pra mna najdolezitejsie.
- ..
- Dieťa na to dobre reaguje
- Veľmi malé balenie. Veľmi by som uvítala 800g, alebo balenie v sáčku.
Dieťa na to dobre reaguje
Veľmi malé balenie. Veľmi by som uvítala 800g, alebo balenie v sáčku.
Zobrazujem 261 - 280 zo 347 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...18 Ďalšie »